Dobrodošli

Pozdravljeni na strani LOKOSTRELCI.SI, ki je nastala v želji, da se na enem mestu najdejo tisti, ki imajo radi lokostrelstvo, ki bi radi kaj prodali ali pa kupili, našli ali pa posredovali kakšno idejo, novico ali pa še kaj več in tako bi lahko vsi skupaj imeli nekaj od tega. Stran je trenutno v izdelavi - dodelavi in bo polno zaživela verjetno čez nekaj časa, kako bo pa dejansko prišla v uporabo je pa odvisno od vas - obiskovalcev te strani. Zato ste tudi vsi vabljeni, da prispevate svoj delež, da bo stran še bolj zanimiva. Ob informativnem značaju je seveda stran tudi komercialna in na njej lahko poleg izmenjave rabljene opreme najdete tudi informacije o naših poslovnih partnerjih, ki so vpisani na desnem delu strani. Poleg direktnih linkov in kontaktov v teh rubrikah vam vse njihove izdelke nudimo tudi pri nas po naročilu in za primerno konkurenčno ceno. Vsa povpraševanja pošljite na info@lokostrelci.si. Vabljeni.

NOVO!  

LOKOSTRELSKA URA

za TRENING in TEKME!

 

več informacij na:

WWW.ARCHERYTIMER.EU

 

 

Dober trening je trening, ki ima podobne pogoje kot tekma. En zelo važen element pri treningu je čas, ki ga porabimo za posamezno serijo strelov. Ta čas pa je strogo odmerjen in naš timing moramo prilagoditi času, ki je na voljo za serijo strelov. Ta čas pa nam odmeri lokostrelski timer, ki ga uporabljamo na tekmah, zelo redko pa na treningih, saj ga marsikdo nima. No od zdaj naprej, je lokostrelski timer na voljo pri nas za vse zainteresirane klube in posameznike. Ker smo se tudi sami srečali z zgoraj omenjeno težavo, smo se odločili razviti  in izdelati lasten lokostrelski timer, ki je zasnovan na podlagi zadnje tehnologije in je poleg dobre vidnosti tudi izredno preprost za uporabo.
Univerzalna izvedba mu omogoča tako uporabo na indoor tekmah kot zunanji FITI, saj je tudi v soncu dobro viden in čitljiv. Uporaba pa preprosta, za treninge in tekme ima 8 prednastavljenih programov, ki jih po želji lahko poljubno spreminjamo. Na vsak kontroler lahko priklopimo poljubno število prikazovalnikov med sabo povezanih z do 1000 m med njimi.

ODŠTEVANJE PRIPRAVE                                       ZAČETEK ODŠTEVANJA

   

    

  


   

 

 

 NOVO V NAŠI PONUDBI - ENIGHMA LOKOSTRELSKI PRIPOMOČKI !

Poglejte si novice.

 

NOVO v naši ponudbi!

Dogovor z Lancaster archery o sodelovanju in njihovi ponudbi na našem trgu.
Vsa njihova ponudba z izjemo EASTON programa, ki ga nudimo preko Evropskih dobaviteljev, je dobavljiva za ugodno
ceno, ki je praviloma nižja kot pa če sami direktno naročate preko njihovega portala z vključeno carino in davki. Preverite.

 

           

SAJ NI RES, PA JE! Bi lahko rekli ob spodnji fotografiji. Pa smo malo prebrskali zgodovino in je res. V 60 letih so v Ameriki lokostrelci z roko v roki trenirali in tekmovali z bowling igralci in morda imeli celo mešane tekme. Vsekakor neverjetna kombinacija - pa vendar po krajšem razmisleku - zakaj pa ne? Saj se celo odlično pokriva - dolžina steze, ni oviranja, večja popularnost, enostavni zimski treningi, brez iskanja pregrešno dragih dvoran,druženje in seveda žur. Vsekakor vredno premisleka, morda pa se kdo ojunači in kaj podobnega organizira, kdo ve, morda pa dobimo novo lokostresko-bowling zvezo....

Pa "šalo" na stran - tu je dokaz izpred 50 let da je zadeva možna!